Laat ik me even voorstellen. Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar u wilt wel weten wie u in huis haalt.
Ik ben Rob Brocken. Na mijn opleiding in de elektrotechniek heb ik eerst in loondienst gewerkt als automonteur en vrachtwagenchauffeur. Later werd ik chauffeur op een touringcar en begon het teveel van hetzelfde te worden. Tijd dus om het roer om te gooien.

Sinds 2004 werk ik met plezier in mijn eenmanszaak Buzzz Klussenbedrijf. Elke klus, van stopcontact tot groepenkast en van een fonteintje tot complete badkamer, het is waar ik blij van word. Rob BrockenNoem het een passie voor klussen. Ook al heb ik in 2019 besloten geen grote verbouwingen meer te doen, mijn gedrevenheid is er niet minder om. Een diversiteit aan vaardigheden op het gebied van klussen en u heeft alleen met mij te maken. Is het in sommige gevallen noodzakelijk een externe partij in te schakelen, dan kan ik bouwen op mijn netwerk. In alle gevallen blijf ik verantwoordelijk en voor u het vertrouwde gezicht van het begin tot het eind.

 

Door te lezen, kijken, luisteren en vak documentatie blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor kan ik praktische adviezen geven en meedenken met uw wensen om tot een prachtig eindresultaat te komen.